Pachetul Național

Pachetul Național

Pachetul național asigură toate serviciile de bază de care o persoană ar putea avea nevoie. Dacă întâmpinați probleme cu vehiculul dumneavostră oriunde pe teritoriul României vă vom tracta până la cel mai apropiat service. În cazul în care vehiculul se află în  garanție vă vom transporta autovehiculul până la cel mai apropiat service autorizat să efectueze reparația fără a afecta garanția autovehicululi.

SERVICII INCLUSE

Start - În caz de epuizare a bateriei vom interveni și vă vom furniza curent pentru pornirea autovehiculului dumneavostră.

Tractare – În cazul în care autovehiculul dumneavostră rămâne în pană din cauza unei defecțiuni sau dacă suferiți un accident de circulație vom transporta autovehiculul până la cel mai apropiat service autorizat pentru a efectua reparația.

Reparație la fața lIMG_4266.JPGocului - În cazul unor probleme minore, ce pot fi soluționate în maxim 30 min., reprezentanții noștri vor încerca să remedieze cauza iar dacă acest lucru nu este posibil autovehiculul va fi tractat către cel mai apropiat service. Acest serviciu nu se aplică în cazul unei pene de cauciuc, în cazul epuizării combustibilului sau în cazul în care vă incuiați cheile în interiorul autovehicului. 

Transportul pasagerilor - Vom transporta odată cu autovehiculul și pasagerii acestuia dar limitat la numărul maxim autorizat de constructor pentru acel tip de vehicul.

Centru de control - Vă punem la dispoziție un centru de control disponibil 24 de ore din 24, cu operatori ce vorbesc mai multe limbi. 

Info Trafic - În cazul în care aveți nevoie de asistență pentru a vă planifica rutele noi vă putem sfătui in legătură cu eventualele drumuri blocate și vă putem sugera rute alternative. 

Recuperarea cheilorEste un serviciu special creat pentru asistență în cazul pierderii cheilor. Include un breloc cu o serie unică și o adresă poștală pentru expedierea cheilor.

Preț - 230 Lei/an

OBȚINE ASISTENȚĂ!

 

Termeni generali si condiții