Pachetul Local

Pachetul Local

Acest pachet a fost special gândit pentru persoanele ce folosesc autovehiculul predominant în orașul de reședință. Asigură toată acoperirea necesară pentru ca dumneavoastră să beneficiați de servicii prompte și profesionale pe raza orașului de reședință.

SERVICII INCLUSE

1 Start - În caz de epuizare a bateriei vom interveni și vă vom furniza curent pentru pornirea autovehiculului dumneavostră pe o raza de 20 km în jurul reședinței declarate.

Tractare - În cazul în care autovehiculul dumneavostră rămâne în pană din cauza unei defecțiuni sau dacă suferiți un accident de circulație vom transporta autovehiculul până la cel mai apropiat service autorizat pentru a efectua reparația.

Reparație la fața lIMG_4266.JPGocului - În cazul unor probleme minore, ce pot fi soluționate în maxim 30 min., reprezentanții noștri vor încerca să remedieze cauza iar dacă acest lucru nu este posibil autovehiculul va fi tractat către cel mai apropiat service. Acest serviciu nu se aplică în cazul unei pene de cauciuc, în cazul epuizării combustibilului sau în cazul în care vă incuiați cheile în interiorul autovehicului.  

Centru de control - Vă punem la dispoziție un centru de control disponibil 24 de ore din 24, cu operatori ce vorbesc mai multe limbi. 

Info Trafic - În cazul în care aveți nevoie de asistență pentru a vă planifica rutele noi vă putem sfătui în legătură cu eventualele drumuri blocate și vă putem sugera rute alternative. 

Recuperarea cheilor - Este un serviciu special creat pentru asistență în cazul pierderii cheilor. Include un breloc cu o serie unică și o adresă poștală pentru expedierea cheilor.

Preț - 80 Lei/an

IMG_4266.JPG


OBȚINE ASISTENȚĂ!

 

Termeni generali si condiții