Pachetul Euro Călătorii

Pachetul Euro Călătorii

Pachetul Euro Călătorii vă asigură toate serviciile de asistență rutieră menționate în pachetul European pe o periodă cuprinsă între 1 și 12 de zile.

SERVICII INCLUSE

Start - În caz de epuizare a bateriei vom interveni și vă vom furniza curent pentru pornirea autovehiculului dumneavostră.

Tractare – În cazul în care autovehiculul dumneavostră rămâne în pană din cauza unei defecțiuni sau dacă suferiți un accident de circulație vom transporta autovehiculul până la cel mai apropiat service autorizat pentru a efectua reparația.

Reparație la fața locului - În cazul unor probleme minore, ce pot fi soluționate în maxim 30 min., reprezentanții noștri vor încerca să remedieze cauza iar dacă acest lucru nu este posibil autovehiculul va fi tractat către cel mai apropiat service. Acest serviciu nu se aplică în cazul unei pene de cauciuc, în cazul epuizării combustibilului sau în cazul în care vă incuiați cheile în interiorul autovehicului.

Transportul pasagerilor - Vom transporta odată cu autovehiculul și pasagerii acestuia dar limitat la numărul maxim autorizat de constructor pentru acel tip de vehicul.

Cazare - Cazarea într-o unitate hotelieră de categoria 3* timp de 2 nopți

sau

Mașină de schimb - Oferită gratuit timp de 48 de ore cu posibilitatea de a prelungi durata la prețuri cu discount.

Centru de control - Vă punem la dispoziție un centru de control disponibil 24 de ore din 24, cu operatori ce vorbesc mai multe limbi.

Info Trafic - În cazul în care aveți nevoie de asistență pentru a vă planifica rutele noi vă putem sfătui în legătură cu eventualele drumuri blocate și vă putem sugera rute alternative. 

Recuperarea cheiloreste un serviciu special creat pentru asistență în cazul pierderii cheilor. Include un breloc cu o serie unica și o adresă poștală pentru expedierea cheilor.

Preț: 108 Lei/6 zile

Preț: 216 Lei/12 zile


OBȚINE ASISTENȚĂ!

 

Termeni generali si condiții